vrijdag 5 november 2010

zonder kinderen

Heerlijk een avond zonder kinderen. Jetty is uit logeren bij Hans en Minka (met hun vieren we sinterklaas...) Hun  kleinkind is een vriendinnetje van Jetty. Ze zien elkaar niet zo vaak, maar als ze elkaar zien dan is het direkt lachen gieren brullen. Vanmiddag hebben ze paard en wagen gereden. Ziehier enkele foto's gemaakt door Jetty haar geweldige mama en mijn vrouw (ook geweldig).


Jolein en Janneke overnachten in de kerk. Daar hebben ze met de tienerclub een gezellige avond (en ook nacht).  Dus als verrassing hadden wij een avond en nacht alleen. Heerlijk. Vanavond hebben het laatste deel gezien van de driedelige speelfilm naar Stieg Larssons boeken. Spannend!
Vandaag verder een rustige dag gehad. Het was prachtig weer. Na het stormachtige weer van afgelopen dagen was het vandaag nagenoeg windstil. Het gaf bijna een lentegevoel. Ook de temperatuur was redelijk. Maar de avonden zijn koud. Het is nu wolkenloos en daardoor is het kwik al gezakt naar rond de nul graden. De sterrenhemel is wel goed te zien en overweldigend. Zeker hier waar het zo donker is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten