zaterdag 18 december 2010

Vandaag zijn Sjaak, Joke, JP en Cindy en Rutger bij ons gekomen. Ze blijven tot twee dagen voor kerst. Heerlijk om ze hier te hebben. Vanmiddag rond drie uur kwamen ze aan. De wegen hier in Zweden waren redelijk goed volgens hun. Vanacht en morgen gaat het sneeuwen. Wat dat betreft zijn ze mooi op tijd hier. 
Vandaag nog wat kerstinkopen gedaan. We hebben nu alle kado´s en voor het kerstdiner ook. Alleen nog wat verswaren. Bijvoorbeeld slagroom kopen we de laatste dagen. 
Simone heeft krentebollen gemaakt. We hebben een oude deegmachine op de kop kunnen tikken. De krentebollen waren goed gelukt. Eigen brood maken is een stuk eenvoudiger nu. Het zware werk zelf doet de machine nu. Het gisten doet het brood zelf en het afbakken hebben we een oven voor. 
Onze verhuurder kwam vandaag een klein kerstpakketje brengen (bloemtje en een grote doos chocolade) Erg leuke geste en dat waarderen we goed.

2 opmerkingen:

  1. Gezellig. Heb het goed met elkaar. Hier is het ook winter. Er ligt zo'n 8 cm sneeuw. Niets vergeleken bij jullie, maar toch. Vrijdag ben ik lopend van M&F naar huis gegaan. Teveel sneeuw en erg glad. Toch was het wel lekker. Liefs, Opa&Oma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is hier winterwonderland, we genieten zo enorm! Er is zo'n 10 cm sneeuw gevallen en er zijn zulke mooie plekken die gewoon uit een sprookje lijken te komen. Morgen maar met de camera op stap, want onze winter is voorlopig ook nog niet voorbij!

    Liefs..en geniet van de visite!

    BeantwoordenVerwijderen