dinsdag 21 december 2010

Heerlijk! Simone heeft vakantie nu. Vanmorgen had ze schoolafsluiting. Dat betekende gezellig bijelkaar zijn waarbij enkele zongen en een aantal een stukje opvoerde. Ze heeft alle vakken afgesloten en hierbij de lijst. Zoals eerder gezegd kan je hier vier soorten cijfers krijgen: IG (onvoldoende) G (voldoende), VG (goed) of MVG (zeer goed):
Engels A: VG
Zweeds A: MVG
Religie/etiek A: MVG
MS Office: MVG
Photoshop elements: MVG


,,,,,,,,,,,, Alleen maar stilte.......... Geweldig toch!!! On-ge-lo-fe-lijk Een vrouw om zeer trots op te zijn......


Morgen hebben de kinderen school afsluiting en kan de kerstvakantie beginnen. Ik werk morgen en overmorgen nog en heb dan ook enkele dagen vrij. Voelt lekker.
Vanavond zijn we met de visitie naar de stad geweest. Daar hadden ze een koopavond. Zeer uniek hier. Op het plein was een kerstman en werden leuke dingen gedaan. Gezellig maar steenkoud. In Vimmerby was het minus 19! Bij ons is het nu minus 21..... Brrrrrrrrrr. Binnen is het ook 21, alleen dan plus, Arme muren die 42 graden verschil moeten opvangen. 

2 opmerkingen:

  1. SUPER siem, ben trots op je. En geniet van je vakantie die heb je verdient
    knuffels

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gweldig Siem, pa en ma zijn ook trots op je. Volgens pa is dat ook niet verwonderlijk, want je bent per slot van rekening een dochter van ons. Liefs en fijne kerstdagen. Opa/Oma

    BeantwoordenVerwijderen