zondag 19 december 2010

Vandaag heeft de onderkant van de auto een wasbeurt gehad. Hoezo? Wel, we hebben een kerstboom uit het bos gehaald met onze vrienden, Alleen het weggetje in het bos was niet geschoven en met de nieuwe sneeuw van  afgelopen nacht was het moeilijk rijden. De wielen zakte in de sneeuw weg tot aan de onderkant van de auto. Voorzichtig rijden want anders gleed je weg. Erg leuk om te doen. Een paar sfeer foto´s (geen grote kwaliteit, maar toch....) De boom vooraan is onze boom. Op de achtergrond de auto van onze vrienden met hun boom al op het dak. De man met de lichte jas aan heet Magnus en het zwarte mannetje ernaast ben ik....  Jetty is het rode poppetje....




En nog een foto:




De boom staat nu nog buiten. Woensdag of donderdag gaat ie naar binnen en wordt hij opgetuigd.


Verder een rustige dag geweest, Toen het stopte met sneeuwen gelijk maar geschoven. Wat weg is, hoeven we de volgende keer niet meer te doen. Vanavond de visite bij ons geweest, gezellig en levendig!


Het is nu minus tien en helder.

3 opmerkingen:

  1. Wat heerlijk dat je je niet hoeft af te vragen of het het Nordmann spar is. Leuke foto's. Veel plezier met het optuigen. Liefs, Opa&Oma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wow en wij denken dat er hier veel sneeuw ligt. Heb vandaag wel met de fiets de fietspaden die niet schoon waren getrotseerd en met wat geglibber het gehaald zonder te vallen. Maar waarom zolaat optuigen die van ons staat al bijna twee weken.
    Knuffels

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Is dat iets Zweeds? Kerstboom optuigen zo vlak voor kerst? En ze vers uit het bos halen! Wow, moet je hier proberen... dan is een boom kopen goedkoper.
    Hier ligt flink wat sneeuw en morgen mag er van mij bij ons in de haven geschaatst worden. Hier is het nu inmiddels -6.6 en stijgend. Vannacht was het hier in de have -10.3, dus best koud voor Hollandse begrippen in zeker deze tijd van het jaar. Het is zo genieten (zie fasebook voor de foto's die ik vandaag gemaakt heb)
    Het schijnt deze week weer warmer te worden, maar stiekem hoop ik toch op een strenge winter, genieten dus!
    Oh...we waren namen voor Kerst aan het opsommen in verschillende talen. We kwamen bij Noele, Kerstmis, Christmas en Jule (dat is toch zweeds???)

    BeantwoordenVerwijderen