zondag 12 december 2010

Vandaag een mooie dag geweest. Prachtig weer. Blauwe hemel en zonnetje. En dat nadat het gisteren de hele dag heeft gesneeuwd, Superfijne sneeuw. Maar terug naar vandaag. Mooi weer dus, maar wel minus 10..... 
Vanochtend hadden we afsluiting kinderwerk van de afgelopen herfst in de kerk. Prachtig. eerst een kerkdienst met alle kinderen aanwezig. Daarna fika. Vervolgens hadden de verschillende groepen leuke acts en wedstrijden georganiseerd. Als laatste hadden we een uitgebreide fika. Dat was met rijstepap en vruchtjes erbij. Rijstepap eten ze hier veel. Vandaag hadden we koude rijstepap, maar gewoonlijk wordt het warm gegeten met melk, kaneel en suiker. Een lekkernij. Althans voor Janneke, Jetty en mij. Simone en Jolein vinden het niks. Ach, zij zijn ook niet helemaal perfect....
Jolein heeft gisteren kerstinkopen gedaan in Kalmar met een vriendin. Daar is ze ook blijven slapen en vanmiddag is ze thuisgekomen. Nu slaap haar vriendin Nathalie (of zoals ze over het algemeen Nallis heet. Veel namen worden hier afgekort. Therese wordt bijv Tesse, Carolien wordt Carro, Rebecka wordt Becka, Tobias of Torbjörn wordt Tobbe) hier.
Nu is het buiten alweer minus 23 en sterhelder. Echt sterhelder. De zon ging vandaag op om 8.31 en ging weer weg om 15.09. 

2 opmerkingen:

  1. Hey lieverds,

    Jullie moeten wel beetje blijven schrijven hoor!!

    Wat heftig overigens dat er terreuraanslagen waren in Stockholm.

    Hier vriest het licht en zag gisteren al mensen schaatsen bij de brug van Nijkerk, de echte die hards! HOop dat er donderdag veel sneeuw valt :-)))

    Wij Hollanders weten geen raad met het weer, da's wel jammer...val dan niet onder die catogorie uiteraard (mmmm, moet mijn Taal weer eens oppoetsen zie ik.._)

    Dikke knuf!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi, wat een mooie Lucia ben je Janneke. Wat ontzettend leuk. Mooie foto's, we konden zo goed zien hoe dat gaat als je ucia bent.
    Liefs opa en oma

    BeantwoordenVerwijderen