maandag 28 februari 2011

Na lange tijd eindelijk weer een berichtje. Afgelopen week hebben we zg sportlov (voorjaarsvakantie) gehad. Sportlov betekent letterlijk verlof om te sporten. Tijdens deze week gaan veel mensen ook op een sportvakantie. In de bergen tegen de noorse grens  kan je goed skien. Onze sportlov is wat rustiger geweest. Maandag heeft Jolein voor ons een drie-gangen menu gekookt. Heerlijk. Precies de juiste hoeveelheid. Ze kan goed en lekker koken. Bakken kan ze ook erg lekker. Verder was er de grote uitverkoop van boeken. Elk jaar is in week 8 de grote boekuitverkoop hier in Zweden. Tegen grote kortingen kan je allerlei soorten boeken kopen: van litteratuur tot en met informatieve boeken. Ook boeken die nog maar net zijn uitgegeven komen in deze uitverkoop voor. Daar hebben we dan ook een stapeltje boeken gekocht. Donderdag waren we de hele dag weg. Ik ben met Janneke en Jetty naar de busfabriken geweest. Dat is een grote overdekte speeltuin voor de kinderen. Alleen kinderen betalen voor de entree. Daar zijn ze drie uur geweest. Jolein en Simone hebben ondertussen lekker gewinkeld in een grote winkelcentrum. Daar hebben we ze opgepikt en zijn toen naar de Ikea geweest. Ook weer leuk en leuke kleine dingen gekocht. Uiteraard hebben we de rest van de week rustig aangedaan.
Vandaag ben ik thuis geweest met veel pijn in mijn keel. Afgelopen weekend heb ik gewerkt en dat was niet echt prettig met een dikke keel. Bleh. 
Simone heeft vandaag een presentatie gegeven over dyslexie. Dat ging perfekt! 
Gelukkig gaat het weer hier richting de goede kant. De erg koude nachten zijn (bijna) voorbij. Alleen woensdagnacht voorspellen ze nog een minus 9, maar daarna blijft het kwik hangen rond de min 2 en overdag komt ie tot aan de plus 3. Heerlijk. Laat de sneeuw maar verdwijnen nu, heb ik wel genoeg van gehad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten