zondag 20 februari 2011

Allereerst Jetty: zij is ondertussen helemaal opgeknapt en probeert weer heer en meester te worden in haar wereld. Gelukkig heeft ze deze week vakantie en kan ze meer uitrusten. Ze weet dat het nu vakantie is en dat merken we 's ochtends. Ze komt niet op tijd haar bed uit, nee ze slaapt zeker een half uur tot een uur uit. Heerlijk. 
Findus, de kat, is naar de dierenarts geweest. Dar hebben een gat in zijn wang gestanst. Klinkt heftig en dat is het ook. Een gat van ongeveer 3 mm in doorsnede zit nu in zijn wang op het laagste punt waar de ontsteking zat. Die wond moet open blijven tot woensdag. Hij houdt het mooi zelf schoon en open. Alleen 's avonds was ik het extra schoon. Findus zelf heeft er bijna geen last meer van. Hij is weer net zo levendig als vanouds. Hij mag ook gewoon naar buiten.
De auto is ook weer klaar. Een v-snaar was gebroken en daardoor ook het spanwiel van dat ding. De garage had nog niet de tijd gehad om de faktuur op te maken. Zei dat hij maar rustig aan moet doen.... Als een geluk bij een ongeluk kregen we een leenauto met trekhaak. Dus heb ik vrijdag ochtend een lading extra hout gehaald. Dat is ook wel nodig want het is hier weer akelig koud. Nu ik dit schrijf is het buiten alweer minus 13. Vanochtend toen we naar de kerk gingen, om tien uur, was het nog min 20..... Maar we verder een uitermate mooie dag gehad. Strak blauwe hemel en zon. We merken dat de zon een stuk krachtiger is geworden, want waar de zon schijnt zie je gelijk de temperatuur stijgen. Het warmst was het vandaag 'slechts' min 3.
Zoals gezegd is het deze week vakantie. Alleen de werkende onder ons, ik dus, mogen aan de gang. Maar ik neem ook een paar dagen vrij. Lekker rustig aan doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten