woensdag 9 februari 2011

Brrr er is hier weer een koude front aangekomen. Nu is het min 6 en de komende dagen wordt het niet veel beter. Zaterdag verwachten ze overdag rond min 9 en 's nachts min 13. Daarbij komt er waarschijnlijk sneeuw: tot 10 cm. Dat er sneeuw komt kan wel kloppen want zowel Simone als ik hebben het koud ondanks dat hier binnen bijna 21 graden is. Zeg maar de sneeuwrillingen. 
Jolein heeft vandaag een zg friluftdag gehad. Dat betekent dat ze en buiten activiteit moeten doen. Uiteraard heeft zij paard gereden. En daarna nog een keer prive paard gereden bij haar vaste adres met twee andere meiden. Het was overigens een prachtige dag vandaag. Blauwe hemel, volop zon, rond de 1 graad en bijna windstil. Heeeeerlijk. Janneke en Jetty hebben een goede dag op school gehad. Simone had een lesvrije dag  en is vandaag deels bij een vriend geweest en thuis gewerkt. Ik heb eerst gewerkt bij FAS3 en daarna hout gehaald voor de kachel. Dat moet ik nog wel ik geschikte lengtes zagen, maar dat komt vrijdag wel. Al met al een fijne dag gehad.
Dat het overigens hier lekker warm is, kunnen we goed aan de katten merken. Een kat, Findus ligt altijd languit op de grond bij de kachel in de hal. Zopas zaten we even tv te kijken en zagen we alleen dat ie op zijn rug lag achter een kast. Alleen zijn staart, achterpoten die half omhoog staken en een buik kwamen voorbij de kast. Hoe bedoel je je veilig voelen....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten