vrijdag 11 februari 2011

De winter is hier terug!! Brrr niet leuk: sneeuw, koud en wind, veel wind. Afgelopen dagen is er ongeveer 13 cm sneeuw gevallen. Hele lichte sneeuw. Toen kwam de wind en die dreef veel sneeuw op hopen. Gevolg dat er op de weg ineens een dikke sneeuwwal ligt. Dus werd er driftig geschoven wat weer gladde wegen opleverde.....
Vandaag is het ook goed gaan vriezen. Om half vier was het min 2,2 en om zeven uur was het al min 6,4 graden. Een voordeel met deze strenge vorst is dat de gladheid op de wegen minder wordt.
Vanmiddag heb ik extra gewerkt bij de gehandicapte zorg tot vanavond 8 uur. Gelukkig kon ik de bewoners die dicht bij wonen meehelpen. Dit betekende 4 keer eten koken. Wel leuk overigens!
Vanmorgen nadat de FAS3 mensen aan het werk waren heb ik weer een hoop hout gezaagd voor de open haard. Is nu wel hard nodig met deze buitentemperaturen. Ga nu lekker vrijdagavond mys houden. Dat betekent heel gewoon dat ik samen met Simone het gezellig heb: hapjes, lekker drinken een film of tv kijken. Gewoon mmmm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten