maandag 18 oktober 2010

ontwerp

Pfff een blog is leuk, maar wat een gedoe om dat ding een beetje mooi te krijgen zoals ik dat wil.... Maar nu heb ik het voor elkaar om een bezoekers statistiek op te nemen. We zijn druk bzig om een leuke bovenkant voor elkaar te krijgen. Maar dat zal nog wel even duren. Jullie moeten het zolang doen met S2J3V2 bovenkant.
Jetty is vandaag thuis geweest. Ze had erg slecht geslapen en was niet helemaal lekker. Ze is een klein tijdje mee geweest naar mijn werk. Dat vond ze wel leuk. Met de andere twee ging goed. Janneke had een deens klasgenootje mee naar huis. Jolein had een VG (ongeveer gelijk met een 8) voor een zweeds werkstuk. Ze had bijna geen schrijffouten. En dat na nog geen 4 jaar in Zweden!! Geweldig vinden we het.
Vandaag voor het eerst een zg västerbottenpaj gegeten. Västerbotten is een landstreek. Phoe, veel kaas en slagroom. Typisch Zweeds dus! Erg machtig maar wel lekker.
We sluiten af met het weer: nu is het 6(!) graden. Er komt zo langzamerhand meer bewolking. Ze verwachten komende dagen regen. Rond Stockholm zijn vandaag de eerste ongelukken door gladheid ontstaan. Het wordt dus tijd om de banden om te wisselen naar spijkerbanden.

2 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, hier ook alles goed. De kids hebben vakantie en wij mogen gewoon werken. Hopeloos als de wekker in het donker zo vroeg afgaat. Maar ja ze zeggen dat alles went.
    Bij ons liggen de winterbanden er al om, Frank krijgt de kriebels al voor de wintersport.(duurt nog heeeeeeel lang hoor)
    Groetjes FMTRR

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi, wat leuk een blog. Gezellig, dan weten we ook wat jullie beleven. Roos logeert 2 nachtjes bij ons, morgen ga ik met haar naar Utrecht. Een cadeutje voor haar verjaardag kopen. Niets te vroeg dus. Tot de volgende reactie.
    Groetjes en liefs, pama

    BeantwoordenVerwijderen