zondag 24 oktober 2010

Familie

Oei oei wat is het lang gelden dat ik wat geschreven heb op de blog. De reden: we hebben familie dit weekend overgehad. Mijn broer Feike en zijn vrouw Niesje en mijn zus Willy zijn vrijdagmiddag met het vliegtuig gekomen. Morgen gaan ze helaas alweer weg. Wat is dat gezellig zeg dat ze hier waren. Heerlijk gewoon. Veel gelachen, veel gepraat. Zaterdag heeft Simone ze de omgeving laten zien met een autotocht. De scholen van de kinderen, het werk, de winkels en natuurlijk de natuur. Ze overnachten in Betel. Dat is onze kerk. Nee, ze slapen niet in de kerk op kerkbanken, maar aan de kerk is een appartement gebouwd. Lekker warm en vooral stil. Ook hun viel dat op. En donker. 
Helaas hebben ze veel regen gehad. Dat was jammer. Vandaag zijn ze eerst met ons mee gegaan naar de kerk. Daar heb ik (!) gepreekt. Dat erg leuk om te doen. De gemeenteleden luisterde goed en heb na de dienst veel komplimenten gekregen. Vanmiddag zijn ze verder bij ons geweest. Nu zijn ze terug in Betel om een beetje uit te rusten. ook wij. Ja we worden ouder mensen, we kunnen niet alles meer aan..... 
Vandaag regende het ook veel, maar meer mieser regen dan echte regen (raar woord eigenlijk echte regen, want van mieser wordt je ook erg nat). De kinderen hebben het ook erg na hun zin gehad met hun. Vooral Janneke heeft erg gelachen om de 'oude'  verhalen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten