dinsdag 19 oktober 2010

December gevoel

Vandaag met Jetty naar de ogendokter geweest in Västervik. Toen we weggingen voelde het buiten precis zo aan als in Nederland de dagen vlak voor sinterklaas. Heel apart gevoel kan ik wel zeggen.  Jetty is bij de ortoptist omdat een oog erg trekt en haar ene oog beter ziet dan het andere. Gelukkig is ze een stuk vooruit gegaan met het slechte oog. Ze deed erg goed haar best. Hierbij twee fotos daarvan:



Daarna hebben we in het cafetaria wat gedronken en gegeten. Een ritueel wat elke keer terugkomt. Heerlijk en gezellig. Op de terugweg bij Biltema (een soort gamma voor autoonderdelen en meer, ofwel een bruin café voor mij om te winkelen) oa een bord gekocht met övningskör erop. Dat bord moeten we op de auto hebben als Jolein gaat rijden. Handig voor de automobilisten die achter ons rijden (en die voor ons rijden en zich afvragen waarom er allemaal grote vetvlekken op de voorruit zitten in de vorm van ons hoofd....)
Simone is begonnen met een nieuw vak waar ze leert omgaan met photoshop elements. Leuk vindt ze dat! de andere vakken gaan erg goed. Zweeds en engels en kennis over verschillende religies incl etiek gaan zoals verwacht: erg goed! Om trots op te zijn.
Jolein is vandaag met school naar Kalmar geweest. Eerst naar een voetbalmuseum (hoe verzin je het) en daarna de stad in. Was leuk.
Janneke had een soort sportdag op school. Veel hard gelopen. Ze kwam erg moe thuis! Maar toch lekker eten gekookt.
Het weer: vandaag was het zwaar bewolkt met regen. Nu is het 4 graden. Morgenavond verwachten ze de eerste sneeuw bij ons. We zijn benieuwd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten