dinsdag 4 januari 2011

Het zwembad in Gullringen (een klein dorpje in de gemeente Vimmerby) werd verrast met een bezoek van Jetty en mij. Heerlijk was het, 3,5 uur liggen spartelen. In ieder geval Jetty. Ik heb 2 pauzes gehad, nee beter gezegd, gekregen van Jetty. Ze is absoluut niet bang voor water maar doet getrouw haar bandjes om. En dan maakt het niet uit hoe diep het is. Zelfs van een springbokje in het diepe springen doet ze zonder problemen. Een keer kwam ze plat op haar buik terecht. Oei, dat was een buikduik zei ze daarna. 
Twee boxspring zijn vandaag bij ons afgeleverd. Die hadden we tweedehands gekocht. Daarboven op komen dikke matrassen, die we hebben gekocht met grote korting. Alleen nu nog een dun matras wat over de gehele breedte komt te liggen. Dat moet wel anders zinken Simone of ik tussen de matrassen weg.... Ons oude bed was 1,20 breed en nu hebben we een bed van 1,80!! Wat een luxe. Hierbij een foto van ons bed:




Het hartje boven het bed zat vroeger in het midden. Nu lang niet meer. Ben heeeeel benieuwd hoe het slaapt. Het bed is ook hoger en er zitten geen opstaande kanten aan. De angst om in het ravijn te storten is groot....
Het vermelden is ook nog waard dat het heeft gesneeuwd bij ons. Ongelofelijk toch. Is er 1,5 mm weg gesmolten komt er ruim 5 cm bij. Heerlijk land leven we toch.

2 opmerkingen:

  1. hej
    lekker he zwemmen.
    En wat toevallig Frank en ik hebben sinds zondag ook een nieuw bed. Natuurlijk van ikea. Het hemnes bed met bijbehorende kasten. Staat echt leuk en slaapt goed joh. Hopelijk vinden jullie dat ook van jullie bed en je kan natuurlijk ook een luchtbed naast je bed leggen dat land wat zachter :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het lijkt me een heerlijk bed. Je slaapt er vast goed in, 't opstaan zal nu wel extra moeilijk worden. Liefs, opa/oma

    BeantwoordenVerwijderen