woensdag 29 juni 2011

Terug van weggeweest

We zijn weer thuis na een paar heerlijke, zonovergoten, warme dagen in Skåneland. We hebben het leuk gehad.


Vrijdag toen we aankwamen hebben we ons geinstaleerd. Daarna hebben we midsommar gevierd met een heerlijke maaltijd. Daarna hebben we spelletjes gespeeld. Een van die spelletjes was kubb. Erug leuk. Voor diegene die het een keer willen spelen welkom hier=)





Zaterdag gingen we naar het strand. Jetty, die nog nooit bewust strandzand had gezien, was helemaal onder de indruk. Wat wit is het zand het lijkt wel sneeuw! zei ze.Die dag waaide het verschrikkelijk hard en was er bijna geen zon. Maar als je bij de zee bent, ga je er natuurlijk in.... Hier bewijs.



Daarna zijn we nog naar een oude vesting wezen kijken uit het midden van de 15e eeuw. Glimmingehus. Erg mooi.


Zondag hebben we eerst rustig aan gedaan en daarna met z'n allen naar het strand. Prachtig weer en mooie golven. Janneke en Jetty hebben enorm genoten en Jolein en ik hebben heerlijk liggen zonnen.



Maandag zijn we naar Ystad geweest om te winkelen. Net alsof je in een Wallander-film stapt. Leuke en gezellige stad. Daarna terug naar het huis om in te pakken voor de volgende dag.


Gisteren zijn we naar huis gereden.Onderweg heerlijk bij MacDonalds gegeten en we waren om vijf uur weer thuis. Fijn om Sake weer te zien. We hebben hem allemaal gemist. ( Gelukkig)




Vandaag schijnt de zon volop hier. Ik ga zo de kippen loslaten en even naar mijn aardappels kijken. Daarna een beetje boodschappen doen en vanmiddag naar ons eigen strandje hier bij het meer.


Ha det så bra!!

1 opmerking:

  1. Hoi, ziet er leuk uit, strand blijft prachtig. Leuk die foto van Tobbe. Fijn dat jullie het gezellig hebben gehad. Ook fijn dat Jolein zo'n mooi verjaardagscadeau heeft gekregen. We kijken uit naat haar komst. Liefs pama

    BeantwoordenVerwijderen