donderdag 31 mei 2012

En daar zijn we weer...

Eindelijk weer eens een berichtje... Het gaat allemaal goed hier. Nog een week en dan heb ik zomervakantie en de meiden nog 2 weken. En we beginnen ergens in eind augustus. Vandaag de allerlaatste repetitie gemaakt voor Duits en de rest van de vakken zijn allemaal klaar.
Jolein is de laatste weken bezig geweest met allerlei afsluitende tentamens voor alle vakken en het ziet ernaar uit dat het allemaal goed gegaan is. 
Janneke lag een beetje achter en we werken er hard aan dat ze weer bij komt. Ze heeft een poos niet goed in haar vel gezeten zowel lichamelijk als geestelijk maar dat begint weer aardig om te draaien.
Jetty is een heel vrolijk meisje en school is, voor zover wij weten, geen probleem. Maandag hebben we tien minuten gesprek dat in Zweden een half uur duurt. 
Sake is vorige week bij zijn nieuwe baas begonnen en tot nu toe geniet hij en is gelukkig. Echt werk voor hem. Een beetje de maatschappelijk werker uithangen is zijn droombaan en nu heeft ie 'm eindelijk.... tot in ieder geval eind september. Daarna zien we wel weer.
Ik ga proberen om het hier weer een beetje bij te houden nu ik weer wat meer tijd heb.
Fijne dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten