woensdag 3 augustus 2011

Ullared

Janneke en ik zijn gisteren naar Ullared geweest. Een enorm grote winkel met van alles. Van kleding tot stofzuigers, van Wii spel tot paardendingen. Heel Zweden rijdt, vliegt, vaart hierheen om zijn inkopen te doen. Het is ongeveer 3,5 uur rijden bij ons vandaan. 


We vertrokken vol goede moed om kwart voor zeven en na een pauze halverwege kwamen we om half elf aan. De Zweden, wij meegerekend, doen alsof het gratis is. Heeeeeeel veeeeeeel mensen. Zonder gekheid, we hebben file gelopen met onze kar in de winkel zelf. Hier het webadres www.gekas.se. 


Nadat Janneke een heleboel had gekocht, waaronder 2 spijkerbroeken, 3 schooltassen, 1 jurk, 2 hemdjes, sokken en ondergoed en vast nog meer voor nog geen 135 euris, hebben we gegeten. Daarna zijn we weer naar binnen gegaan en hebben nog een ronde gedaan. Want in september gaan we met z'n allen. Voor Jetty had ik een t-shirt gekocht.







De terugweg hebben we lekker rustig aangedaan en hebben we een uur pauze gehouden bij een meer en hebben lekker gegeten. Om half acht waren we weer thuis.


Sake heeft een zwaard voor Jetty gemaakt uit een stuk hout. Hier het resultaat




Geen opmerkingen:

Een reactie posten